پنجشنبه , 2 اردیبهشت 1400 - 3:24 قبل از ظهر

اصالت شیرینی پادرازی متعلق به کجاست؟

به گزارش دهه شصتی‌ها، از جمله شیرینی‌های خشک میشود به شیرینی دانمارکی و کیک یزدی اشاره کرد، که در اکثر مجلس‌ها و مهمانی‌ها حضور دارند اما در این بین شیرینی پادرازی شکل زیبا و طعمی نرمال‌تری را دارد. که در کنار مابقی شیرینی‌ها در پذیرایی‌ها نقش بیشتری می‌تواند داشته باشد. درست کردن خانگی شیرینی پادرازی مشهدی بسیار آسان و جذاب می باشد که به شما پیشنهاد می‌کنیم در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید تا طرز تهیه آن را برای شما بیان کنیم:

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی
آرد گندم :125 گرم
آرد نخودچی :150 گرم
آرد برنج :125 گرم
پودر شکر :150 گرم
کره:250 گرم
تخم مرغ :2 عدد
پودر هل:1 چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ اضافی، کنجد، پودر پسته، آب زعفران و روغن مایع؛ برای تزیین.

طرز تهیه شیرینی پادرازی مشهدی برای عید نوروز :
ابتدا همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید. سپس پودر شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا شکر داخل کره حل شود.

بعد از اینکه از مخلوط کره و شکر، کرم نرم و لطیفی بدست آمد. تخم مرغ‌ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به وجود بیاید.

پودر هل را هم بعد هم زدن تخم مرغ‌ها به مایه شیرینی اضافه کنید. آردها را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید. بعد آردهای الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.

خمیر را با دست خوب ورز دهید . سپس داخل نایلون قرار دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند.

بعد از سپری شدن زمان استراحت خمیر، آن را روی سطح صافی باز کنید و خمیر را روی آن قرار دهید. یک نایلون روی خمیر بگذارید و با وردنه خمیر را باز کنید.

با یک قالب مستطیلی مثل قالب زبان، خمیرها را قالب بزنید و مجددا روی آن‌ها نایلون قرار دهید و با کفگیر کمی روی آن‌ها را فشار دهید تا خمیر پهن تر شود.

خمیر قالب زده را داخل سینی چرب شده فر بچینید. یک عدد زرده تخم مرغ را با زعفران و کمی روغن مایع مخلوط کنید و با قلمو روی سطح شیرینی‌ها بمالید.

روی شیرینی‌ها با چنگال خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آن‌ها بپاشید و داخل فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی پادرازی
شیرینی پادرازی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز می‌باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه می‌باشد .
شیرینی پادرازی را می‌توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می‌باشد.

انتهای پیام/

درباره ی نهاد علی‌بیک‌زاده

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شله زرد ویژه ماه مبارک رمضان

به گزارش دهه شصتی ها ، با توجه به شروع ماه مبارک رمضان طرز تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *