دوشنبه , 31 خرداد 1400 - 7:38 قبل از ظهر

آموزش تهیه شیرینی اتریشی در 100 دقیقه

همه ما کم کم داریم آمده نوروز و شیرینی‌های خوشمزه‌اش می‌شیم!

امیدوارم شما هم مثل من بوی بهار رو تو طبیعت حس کرده باشین و کم کم خودتون رو آماده کرده باشید برای استقبال از سال نو و نوروز، من که عاشق مراسم‌های نوروزی، به خصوص دید و بازدید، تنقلات و شیرینی عید نوروز هستم. البته امسال باتوجه به شیوع ویروس کرونا نمی‌تونیم خیلی از مراسم‌ها بخصوص دورهمی‌ها را داشته باشیم اما حالا که صحبت از شیرینی نوروز شد مژده بدم که در این مطلب می خوام طرز تهیه یه شیرینی بسیار آسون و خوشمزه به اسم شیرینی اتریشی رو بهتون یاد بدم. از اونجایی که شیرینی اتریشی هم جزو شیرینی‌های خشک محسوب میشه و هم ماندگاری بالایی داره، و هم خیلی راحت می‌تونید شیرینی اتریشی رو درست کنید و در نوروز امسال اطرافیان خودتون رو مبهوت هنر خودتون کنید. از شیرینی های دیگه ای که معمولاً برای عید نوروز درست میکنن ساق عروس، شیرینی نعلی، شیرینی بهشتی، شیرینی نخوچی خانگی رو می تونم معرفی کنم. که تا نوروز 1400 همه دستور پخت‌ها برای شما آماده میشه.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اتریشی

مارگارین یا کره ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۲ عدد‌

پودر قند ۴۰ گرم

وانیل ۱/۲ ق چای خوری

آرد ۱۲۵ گرم

شکلات تخته ای ۵۰ گرم برای تزئین

پودر پسته یا نارگیل برای تزئین به مقدار لازم

مرحله اول : آماده سازی مواد شیرینی

ابتدا آرد را سه بار الک کنید تا سبک شود. فر را با دمای ۱۳۰ درجه بگذارید بمدت ۱۵ دقیقه گرم شود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. کره یا مارگارین را در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.

مرحله دوم : هم زدن زرده تخم مرغ

کره یا ماگارین نرم شده را داخل کاسه همزن ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود حتما در حین همزدن با لیسک دور گیری کنید تا تمام کره هم بخورد وگرنه بوی خامی آن در شیرینی احساس می شود سپس زرده ی تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید تا زرده های تخم مرغ از لختگی خارج شود.

مرحله سوم : افزودن آرد

آرد را روی مخلوط مون الک کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت یک ربع می گذاریم در یخچال تا استراحت کند.

مرحله چهارم : پخت شیرینی اتریشی

خمیر را از یخچال خارج کرده و داخل قیف میریزیم و با ماسوره شکوفه داخل سینی فر شکل میزنیم یا می توانیم خمیر را با دست شکل داده و داخل سینی فر بگذاریم. سینی فر را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه می گذاریم تا زیر شیرینی های اتریشی تغییر رنگ دهد. شیرینی ها را بعد از پخت از داخل فر خارج کرده و چند دقیقه بعد که از داغی افتاد از روی کاغذ روغنی جدا می کنیم.

مرحله آخر

شکلات تخته ای را به کمک ماکروفر یا بخار غیر مستقیم آب ذوب کنید و به دلخواه روی شیرینی اتریشی را تزئین کنید و روی آن به دلخواه پودر نارگیل یا پسته بریزید.

نکات کلیدی شیرینی اتریشی

بیش از حد شیرینی اتریشی را داخل فر قرار ندهید زیرا خشک می شود.

می توانید با دو برابر کردن مواد اولیه شیرینی اتریشی بیش تری تهیه کنید.

مایع شیرینی اتریشی را زیاد با دست ورز ندهید چون به روغن می افتد.برای این شیرینی میتونید از روغن قنادی هم استفاده کنید فقط باید ۲۰ گرم کمتر از کره بریزید.

نوش‌جان/

درباره ی هانیه بخشی

مطلب پیشنهادی

“طنز آور ” آمد

به گزارش دهه شصتی ها،سومین شماره مجله «طنزآور» منتشر شد. این مجله در حوزه طنز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *