دوشنبه , 24 خرداد 1400 - 2:23 بعد از ظهر

حلیم مرغ یه صبحانه کش‌دار دلچسب! 

به گزارش دهه شصتی‌ها، یه نوع از غذاهای سوپی و آشی که می‌تونه سرو کردنش توی مهمونی‌ها، صبحونه‌های روزهای سرد سال یا افطاری‌های ماه رمضان لذت بخش باشه حلیم هست. حلیم گندم یا با گوشت گوسفندی درست میشه یا با گوشت مرغ و بوقلمون. حلیم گوشت گوسفندی رو قبلا براتون آموزش دادیم و امروز نوبت حلیم مرغ شده. از خواص حلیم مرغ میشه به تامین ویتامین ب و مواد معدنی ضروری، بهبود گوارش و جلوگیری از کمبود آهن اشاره کرد. البته حلیم مرغ برای کودک و کسانی که ارتباط خوبی با گوشت قرمز ندارن هم خیلی مفید و مقویه. در ضمن می‌تونه همه اعضای خانواده رو از خوردن غذاهای تکراری روزهای سرد زمستانی نجات بده.

پختن حلیم فقط یه قانون نانوشته داره، اونم اینه که باید صبور باشین. چون حلیم مرغ و گندم از این غذاهایی نیست که سریع درست بشه. این غذای سنتی ایرانی، نیازمند دقت، عشق و حوصله ست. هر چه قدر که حلیم با حوصله تر و با آرامش بیشتری تهیه بشه خوشمزه تر میشه. اصلا راز کشدار شدن حلیم هم در همینه. ما توی این مطلب طرز تهیه حلیم شیر رو آموزش دادیم باز هم اگه سوالی داشتین توی بخش دیدگاه ها پاسخگو هستیم. با یه حلیم مرغ خوشمزه همراه ما باشین!

طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه خونگی
مواد لازم
گندم پوست کنده ۲ پیمانه
آب ۶ پیمانه
فیله مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک ۲ ق غ سوپ خوری
دارچین برای تزیین
کره ۵۰ گرم
روغن ۲۰ گرم
شکر به مقدار دلخواه
ابتدا گندم را می‌شوریم و یه نصف روز می‌زاریم خیس بخوره بعد داخل قابلمه می‌ریزم و به آن آب اضافه می‌کنیم و می‌زاریم با شعله ملایم تا کاملا بپزد. فیله مرغ را همراه با پیاز می‌زاریم تا پخته بشه. وقتی که کاملا گندم پخته شد درون ظرفی از صافی رد می‌کنیم و مابقی سبوس را می‌ریزیم دور.در صورت دلخواه می‌تونید با گوشت کوب برقی بزنید. من همیشه از صافی رد می‌کنم. بعد بهش فیله مرغ ریش ریش شده را اضافه می‌کنیم و می‌زاریم نیم تا یک ساعت با هم بپزه و یک دست بشه با شعله ملایم. یادتون باشه که دایم باید هم بزنید و نصف کره را هم به آن همراه با نمک اضافه می‌کنید. وقتی که کاملا یک دست شد داخل ظرف سرو می‌ریزید بعد برای تزیین روش روغن و کره را داغ می‌کنید و روی حلیم می‌ریزد و با پودر دارچین تزیین می‌کنید و با شکر میل می‌کنید.ن

نوش جان/

درباره ی هانیه بخشی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

به گزارش دهه شصتی ها، خورشت چغاله بادام یکی از پر طرفدارترین خورشت های ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *