دوشنبه , 31 خرداد 1400 - 8:41 قبل از ظهر

شیرینی نان چایی قزوینی یک پیشنهاد برای پذیرایی عید نوروز

شیرینی نان چایی قزوینی یکی از پیشنهادات ما برای شیرین کامی نوروز است. هر چند که این شیرینی در اصل برای عصرانه و سرو با چای معروف شده اما به خاطر ترد و خوشمزه بودن و البته طرز تهیه بسیار راحت، می‌تواند در عید نوروز گزینه خوشمزه و جذابی باشد.

اگر اصالتا اهل قزوین باشید بدون شک نان چای و شیرینی بهشتی از شیرینی‌های محبوب شماست. اما لازم نیست حتما قزوینی باشید تا از ترکیب ترد و بیسکوئیتی این شیرینی لذت ببرید. در ضمن نان چایی قزوین شیرینی ملایمی دارد و به همین علت است که به اسم نان آن را می شناسند. بنابراین اگر دوست دارید شیرینی عید، قند خونتان را خیلی بالا نبرد، این شیرینی برایتان ایده آل است. علاوه بر عید نوروز، می‌توانید این شیرینی را هر وقت که دوست داشتید تهیه کنید و یک عصرانه ی رویایی به همراه چای یا قهوه برای عزیزانتان تدارک ببینید. فر را روشن کنید و آستین‌ها را بالا بزنید که شیرینی خانگی لطف دیگری دارد!

مواد لازم برای تهیه نان چای قزوینی
آرد ۲۲۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
کنجد به اندازه کافی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن قنادی پنجاه ۸۰ گرم
پودر هل ۱/۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ برای رومال ۱ عدد
بیکینگ پودر ¼ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری
زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
ماست برای رومال ۱ قاشق غذاخوری


دستور پخت شیرینی نان چای قزوینی
برای تهیه شیرینی نان چای قزوینی ابتدا روغن را در کاسه ای می ریزیم و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا به رنگ سفید رنگ در بیاید و حجم آن نیز بیشتر شود،شبیه به خامه فرم گرفته که حجم آن بعد از هم زدن بیشتر می شود.
بعد زرده تخم مرغ را همراه با وانیل و هل به مواد می افزاییم و هم می زنیم. بکینگ پودر را داخل ماست می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم.آرد را الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم
و کمی با نوک انگشتانمان خمیر را ورز می‌دهیم تا به روغن نیافتد. خمیر یکدست شده را در کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.تا زمان داریم مود رومال شیرینی‌ها را آماده می کنیم.
فر را روشن می کنیم تا گرم شود.زرده تخم مرغ را روی ماست می ریزیم و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم و با همزن دستی خوب با هم مواد را مخلوط می کنیم. آن وقت یک پلاستیک بزرگ تمیز را از وسط نصف می کنیم و خمیر را وسط آن قرار می دهیم
و روی خمیر نیز پلاستیک قرار می دهیم و با وردنه خمیر را با خضامت نیم سانت باز می‌کنیم و با استفاده از قالب به هر شکلی که تمایل دارید روی خمیر قالب می زنیم و سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم
و شیرینی های قالب زده را روی کاغذ روغنی می چینیم و با فرچه داخل مواد رومال می زنیم و روی شیرینی ها می کشیم و در آخر کنجد روی آن‌ها می ریزیم و سینی فر را داخل فر گرم شده قرار می دهیم و با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم
تا شیرینی‌ها پخته شوند و در آخر ۵ دقیقه گریل را نیز روشن می کنیم تا روی شیرینی‌ها طلایی شود. پس از گذشت زمان پخت سینی فر را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا نان چای ها خنک شوند و در ظرف می چینیم .

نوش جان/

درباره ی هانیه بخشی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شله زرد ویژه ماه مبارک رمضان

به گزارش دهه شصتی ها ، با توجه به شروع ماه مبارک رمضان طرز تهیه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *