پنجشنبه , 2 اردیبهشت 1400 - 3:46 قبل از ظهر

طرز تهیه باقلوا روسی در 100 دقیقه

به گزارش دهه شصتی‌ها، ایران به عنوان گذرگاه تاریخی بسیاری از خرده فرهنگ‌های جهانی را در دل فرهنگ خود جای داده است. مهم‌ترین فرهنگ در میان اقوام کهن آداب و رسوم غذایی و تغذیه‌ای آن‌ها به نظر می‌رسد، در این میان اقوام همسایه سرزمین پهناور پارس سهم بیشتری در معرفی انواع غذا‌ها و شیرینی‌ها محلی در میان ایرانیان دارند. باقلوا روسی را می‌توانیم به عنوان یکی از محبوب‌ترین‌ شیرینی‌ها مهاجر به کشورمان معرفی کنیم. اتفاقا این باقلوا پرطرفدار روش تهیه بسیار ساده‌ای دارد.

مواد لازم برای باقلوای روسی

کره 100 گرم
آرد 2 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر شکر 1 قاشق سوپ خوری
ماست 125 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق سوپ خوری

مواد داخل باقلوا
گردو ۳۰۰ گرم
پودر قند ‌گرم
گلاب سه ق غ خوری
هل ۱ ق چ خوری
همه را با هم مخلوط می‌کنید و وسط خمیر باقلوا می‌ریزید
شربت بار
۱۰۰ گرم شکر
آب یک لیوان
جوهر لیمو ۱/۸چ خوری
گلاب ۱/۴لیوان
طرز تهیه باقلوای گردویی روسی

آرد و کره و بکینگ پودر را با همزن مخلوط می‌کنیم تا مثل خرده نان شود. در ظرف دیگر زرده تخم مرغ و وانیل و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و به ماست اضافه می‌کنیم. این ترکیب را به مخلوط آرد و کره اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یک خمیر لطیف بدست آید. این خمیر را به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال استراحت می‌دهیم.

بعد خمیر باز می‌کنید و برش می‌زنید من به صورت صدفی برش زدم به اندازه ۲۲ در ۱۱ و مواد گردویی را وسط خمیر ریختم و از دو طرف جم کردم و داخل قر به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گذاشتم.وقتی از داغی افتاد روی شیرینی رو مال می‌کنید.

نوش‌جان/

درباره ی هانیه بخشی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه والک پلو مجلسی

ممکنه شما هم مثل من این سوالات زیاد به گوشتون خورده باشه که والک پلو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *