چهارشنبه , 2 تیر 1400 - 3:47 بعد از ظهر

طرز تهیه کیک شیفون نارگیلی در 100 دقیقه

دهه‌ شصتی‌ها  این کیک خیلی لذیذ هست حتما حتما درست کنید و کنار عزیزانتون نوش‌جان کنید. یادتون نره آشپزی‌های سرآشپز هانی رو همیشه دنبال کنید.

مواد لازم برای پخت کیک شیفون نارگیلی

آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
شیر نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان
پودر نارگیل یک لیوان
بیکینگ پودر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
شکر یک و یک سوم لیوان
روغن مایع نصف لیوان

دستور پخت کیک شیفون نارگیلی
ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم بعد سفیده و زرده را از هم جدا می‌کنیم. سفیده را آنقدر می‌زنیم تا پف کند وسط هم زدن نصف از شکر را اضافه می‌کنیم تا کاملا پفکی شود. بعد زرده را با شکر و وانیل هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود بعد روغن و شیر را اضافه می‌کنیم و در آخر آب جوش را یکباره اضافه می‌کنیم و کامل هم می‌زنیم. آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل را در سه مرحله اضافه میکنید.بعد سفیده رو به صورت دورانی در یک جهت اضافه میکنید.و داخل قالب میریزم به مدت ۴۵ دقیقه و ۱۸۰ درجه سانتیگراد. در آخر با شکلات و‌ پودر نارگیل تزیین کنید.

زمان پخت 50 دقیقه، زمان تهیه 20 دقیقه و زمان مطالعه دستور پخت سر‌آشپز هانی 30 دقیقه

نوش جان/

درباره ی هانیه بخشی

مطلب پیشنهادی

برگزاری دوره های آموزشی به صورت حضوری و مجازی

به گزارش دهه شصتی ها، ثبت نام دوره های تابستانه مجتمع آموزشی پژوهشی شهید آوینی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *